lauantai 12. lokakuuta 2013

Maluka-huivi

Huivi oli valmistunut jo aikapäiviä sitten, mutta koska mitään deadlinea sen suhteen ei ollut, niin langanpäät olivat jääneet päättelemättä ja huivi pingottamatta. Nyt on siis se tylsinkin osuus suoritettu. Tämä oli aika kiva huivi neuloa, koska samantyyppistä en ole aiemmin tehnyt. Ensin neulottiin pitkä, reikäkuvioinen reunasuikale, jonka reunasta poimittiin silmukat sileää neuletta varten. Ajattelin alunperinkin, että huivi päätyy lahjaksi, mutta en vielä ole ihan varma kenelle...

 

Lanka: Araucania Ranco Multy
Puikko: 4mm


Väreissä hehkuu aika mukavasti syksyäkin. Olen ollut taas vaihteeksi kovassa flunssassa, yhden päivän jopa kuumeessa. Välillä on ollut veto ihan pois, mutta tänään vein jättikuorman tarpeetonta tavaraa kirpputorille. Taas sitä huomasi, miten paljon ja helposti roinaa kerääntyy nurkkiin. Tavarapaljoutta setviessäni monen vaatteen ym. rojun kohdalla mietin, että miksi ihmeessä en ollut hankkiutunut siitä jo aiemmin eroon. Heti tuli keveämpi olo, kun sain purettua kuorman Fidalle. Yritin lajitella tavarat niin, että mukana on oikeasti vain kaupaksimenevää tavaraa eikä mitään roskiskamaa. Roskalaatikko on hyvin kylläisen oloinen tällä hetkellä. Vuokraan silloin tällöin pöydän paikalliselta kirpparilta, mutta aina jotain jää myymättä. Vielä toki riittäisi pengastettavaa ja siivottavaa, mutta hyvä alku tämäkin. Kevätsiivouksen voi tehdä syksylläkin ;). Vauhtia voi hakea vaikka Tavararemontin-blogista.

- Rouva Silmukkainen

2 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Todella tyylikäs huivisi!!!! Itselläni ei kärsivällisyys taitaisi riittää moiseen...

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Huivit on mulle jostain syystä se kaikista mieluisin neulontakohde. Voisin neuloa pelkkiä huiveja! Mitä haastavampi ja vaihtelevampi pitsikuvio, sen parempi. Mun kärsivällisyys on sen sijaan koetuksella kirjoneuleiden kanssa.