sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Aika kaivaa villahousut esiin

Syksy on kyllä hellinyt aivan mahtavilla, aurinkoisilla, sopivan tuulisilla ja lämpöisilläkin päivillä. Juuri tällaisesta syksystä minä tykkään! Syksy on ollut lempivuodenaikani aina ja ehkä se johtuu siitä, että olen syntynyt syksyllä. Siinä missä moni kokee syksyn jotenkin "lopun alkuna", minä taas nimenomaan koen sen ajankohtana, jolloin ollaan uusien haasteiden edessä. Syksyllä alkaa koulut ja kansalaisopiston kurssit ja syksy on muutenkin hyvä ajankohta "luoda nahkansa". Toki jään haikeana muistelemaan kesääkin ja kaipaan kovasti pääskyjen iloista mekkalointia ja kilpalentoja pihapiirissä. Ihanaa tietää, että keväällä ne taas tulevat ja tuovat mukanaan kesän.

Siina Silmukkainen oli vailla pässinpökkimiä, mutta tässä tapauksessa piti kaivaa esiin puikot ja lankaa, koska viime talvisista pöksyistä on kasvettu jo ulos. Lankavarastojen uumenista löytyi hyvä lankakin tähän tarpeeseen, joten ei muuta kuin puikot tanaan ja menoksi!


Koko: 80/86
Lanka: Drops Delight, väri 06
Puikot: 2,5 ja 2


Vähän ne nyt kyllä lötköttää ja taidan joutua ompelemaan kuminauhakujan vyötärölle, mutta kivat niistä tuli ja lämpöiset, pikkuisen on kasvunvaraakin. Voisin itsekin vetäistä jalkaan noin päheet villabyysat!

 Tämä Silmukkainen lähtee pikapuoliin kippokutsuille. Aurinkoista sunnuntaita!

-Rouva Silmukkainen

5 kommenttia:

Marluska kirjoitti...

On kyllä tosi södet pöksyt! Voisin kokeilla omillekkin tytöille, jos onnistuisin.. Mun blogissa olisi haaste sinulle jos jaksat väsäillä :) http://luomisvire.blogspot.fi/

Aurinkoista sunnuntaita!

margsan kirjoitti...

Voi, miten kauniit!!! Kyllä noissa passaa tepastella!!!

jantta kirjoitti...

Ihanat villapökät :D

vilukissi kirjoitti...

Voi sulla on täällä vaikka mitä ihanuuksia! Sait sitten kehrääjän käsikirjankin!

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteista :)