keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Sukkaa, kukkaa ja kirppislankaa

Viime viikolla valmistui parit sukat. Kalajokia olen katsellut monissa blogeissa ja malli näytti niin viehättävältä kaikessa yksinkertaisuudessaan, että päätin kokeilla niitä fuksian värisestä Viking Vilmasta. Kalajoet oli ihana neule-elämys. Kaaviota oli pakko seurata, mutta se oli helppo ja sukat valmistuivat tosi nopeasti. Lämmin kiitos ohjeesta Tiiinalle Yliveto-blogissa.


Sukat ovat juuri samaa sävyä parhaillaan puutarhassa kukkivan pionin kanssa. 


 Lämpimät ja kauniit.


Voiko villasukilta enempää toivoa?


Löysin kirppikseltä hauskan värisiä lankakeriä eurolla ja alle euron kerä ja aikani hypisteltyä oli pakko napata muutama mukaan. Kun halvalla sai. Taas kerran :) Oikeastaan lanka muodostuu monesta ohuesta erillisestä langasta, jotka on keritty yhteen. Voisivatko nämä olla neulekonelankoja? En päässyt selvyyteen materiaalista, mutta mukavan pehmeät sukat tuli ainakin tuosta tummemmasta violetin sekoituksesta. 


Sukkia aion tehdä kaikista näistä, en oikein muuta käyttöä keksi. Kestävyydestä en tiedä, mutta kun sukat hajoaa, sitten neulotaan uusia :)


Leppoisaa juhannusviikkoa toivottelee Rouva Silmukkainen

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Saattavat muuten olla konelankaa! Sait sukkasikin valmiiksi. Niitähän tulee kuin tehtaasta! Voi sä tapasit Virkkurin, Mollan livenä! Mukavaa juhannusta!

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Nyt on mulla tosiaan joku sukkakausi menossa! Niitä on niin mukava neuloa, kun valmistuvat nopsaan ja käyttöä on aina. Hyvää jussia vilukissillekin! :)