tiistai 28. toukokuuta 2013

Ihania kirppislöytöjä

Voi että miten hyvälle tuulelle ihminen voi tullakaan löytäessään jotain kivaa ja kohtuuhintaista kirppikseltä! Tykkään kovasti kierrellä kirppiksillä ja kaikenmaailman rompetoreilla ja mielellään pistän itsekin tavaraa kiertoon silloin tällöin (useammin kyllä pitäisi). Nyt olisi se aika, että jostain pitäisi luopua, kun löytöjä tuli tehtyä vino pino.


Muurahaiskoukut 2 €/kpl (menevät vessaan) ja vaaleat koukut 1 €/kpl, pyykkikyltti 3 €, joka sopii täydellisesti pyykkihuoneen oveen. Posliinihiirulaiset suorastaan kerjäsivät tulevansa ostetuiksi ja enhän minä mietenkään voinut noin kainoja ja anovia katseita välttää, 50 c/kpl. Metallipurkit 3 €/kpl, sulostuttavat ehkä hiirulaisten kanssa lastenhuonetta. Yleensä aina välttelen kaikenlaisen krääsän hamstraamista (sitä kun on jo ihan kamalasti ennestäänkin), mutta liekö helteinen sää pehmentänyt pään. :)
  

Näistä löydöistä olen aivan ääääärettömän onnellinen! Voi sinä ihana ihminen, joka olit kyllästynyt Green Gaten lattemukeihisi ja Blossomin pilkulliseen kulhoon, tulin todella iloiseksi ja astiasi saivat varmasti hyvän kodin! Olen Green Gaten lattemukeja ihastellut ja hypistellytkin mm. Mallan makeissa, mutta näin kotiäitibudjetilla en ole toistaiseksi raaskinut ostaa ja kärsivällisyyttä ei ole ollut aloittaa muki kerrallaan keräämistä. Nämä taitavat olla vähän vanhempaa tuotantoa, mutta se ei haittaa minua, varsinkin kun käytönjälkiä ei ole näkyvissä yhtään! Mukeja siis 8 kpl, aina 2 kutakin kuosia 4 €/kpl ja Blossomin isohko, pilkullinen kulho 4 € myöskin. Siitä onkin mukavaa tarjoilla jätskit kesällä! Nyt lähti muuten kaikki kamalat vanhat ja risat kahvimukit mäjelle!


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä nämä kirppisostokset myöskin. Lupasin hankkia kasvihuoneeseeni vain pari (2) valmista tomaatintainta, mutta oli ihan pakko ostaa kaikki neljä (4), koska olin ihan mykistynyt siitä, kuinka joku oli nähnyt vaivaa näiden kasvattamisessa ja hellimisessä, saanut roudattua ne priimakuntoisina kirppikselle (melkein yhtä priimana sain tuotua ne kotiinkin) ja pitänyt niistä kaikin tavoin huolta, että olivat terhakkana ja kasteltuna odottamassa ostajaansa. Oikein vahvarunkoiset ja kaikinpuolin hienot taimet. Black Pearl 2 x 2,50 € ja Maiket (? tmv.) 2 x 3 € ja sitten ostin vielä kuunliljan taimen 1,50 €. Nämä ilahduttivat minut myös ikihyviksi. Kunhan ilta tässä vielä vähän viilenee, pääsen istutuspuuhiin! :)

Hymyä korvasta korvaan muillekin :) toivottaa Rouva Silmukkainen

Ei kommentteja: