torstai 11. huhtikuuta 2013

Romunurkka

Tässä kuvaa keittiömme "romunurkasta". Uutta ja vanhaa sekaisin. Riihimäen isot lasipurkit ja Seppo Mennatin tummansininen soikea kattila ovat viimeisimmät kirpparilöydöt. Lasipurkki nielaisi piparimuotit ja kattila pursotintarvikkeet. Pikkuruisessa keittiössämme on tällä hetkellä niin vähän kaappitilaa, että hylly tuli tosi tarpeeseen.


 Heh hee, huomatkaa alahyllyllä V8-moottorin mäntä... Se oli niin "hellyttävä" sydämenmuotoisten jälkiruokalautasten ja turkoosin värisen lasirasian välissä, että en raaskinut ottaa sitä poiskaan.


Råskog-tarjoiluvaunu oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun sen Ikean kuvastossa näin. Siinä säilytetään puoliksi luettuja lehtiä ym.


Tässäpä vähän viime päivien shoppailuja. Modan sain puoleen hintaan, kun se oli vanha, mutta siinä oli tosi monta kivaa ohjetta. Patalappukirjan ostin ehkä itselleni, ehkä lahjaksi... en ole vielä ihan varma. Ostin hauenkoukkusiimaa (eli tuota ruskeaa, vahvaa pellavanarua) kangaspuita varten. Päätin uusia kaikki nyörit, kun osa oli vähän hapertunut. Kuopus 9 kk ehti tutkia lattalla maanneen lankakassin sisällön ja syödä Fabel-kerästä vyötteen.

Alpaca Mix colour 7238
Voi kun näitten Alpacoitten värisävyn olisi saanut vielä paremmin vangittua kameralla. Etsiskelin sammalen väristä lankaa ja mielestäni tämä vastasi täydellisesti kuvausta. Lanka ei tosiaan ole yksiväristä, vaan siinä on monia eri värisävyjä, niin kuin sammalessakin.

Hyvää yötä toivottaa Rouva Silmukkainen

Ei kommentteja: