keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Novitan takkatuli-myssy

Otsikko on sikäli harhaanjohtava, että minun myssyni onkin luumupuu-myssy, koska tuntuu, että kaikista lähiseudun kaupoista ja vähän kauempaakin oli tuo Puron takkatuli loppu. Tykkäsin kansikuvapiposta heti, kun sen lehden kannessa näin, mutta lopullisen sysäyksen sain, kun näin tässä taannoin pipon livenä jonkun päässä S-marketin pihassa. Pipo valmistui tammi-helmikuun vaihteessa. Ohje siis Novitan talvi 2012 malli 8. Puikot nro 4, langat novitan 7-velj. vaaleanruskea ja Puro luumupuu.


Kuvassa mallina neiti 10-v, kun omaa päätä oli niin hankala kuvata. Ihmeellistä kyllä tämä on yksi niistä harvoista ja ainoista pipoista, joka näyttää edes jotenkin siedettävältä tyyristyllerömäisessäkin päässä, joten  voisin soveltaa mallia ja pyöräyttää toisenkin kappaleen joku kaunis päivä. Korvaläpät on plussaa.


Takaa pipo on ihme mykerö, mutta hauska.


Onneksi tämän pipon saa kohta pakata kesän alta pois! :)
Kivaa keskiviikkoa toivottaa Rouva Silmukkainen

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Linkki toimii todistetusti, turhaan siis epäilit! ;)

Nätti on tämä luumupuukin myssynä. :) Minusta Purossa oli paljon kauniita värejä, sellaisia leiskuvia oikein. Muutama kerä minulla sitä on jemmassa.

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Joskus on kyllä tosi harmillista, kun jotkut värit poistuvat kovin nopeasti tuotannosta. Mutta onneksi aina tulee uusia ja entistä viekoittelevampia väriyhdistelmiä! :)