lauantai 30. maaliskuuta 2013

NäpertelyjäKyllästyin loputtomaan avaimien arpomiseen vauva toisessa kainalossa ja kauppakassi toisessa ja päätin vihdoin merkata avaimet. Metsästin kyllä niitä muovisia juttuja, jotka saa pujotettua avaimen päälle, mutta kun ei löytynyt niin ei sitten, tehään ite. Pitäiskö vielä askarrella sävyihin rimmaava avaimenperä?Kirpparilta ostin eurolla tarjottimen ja tuunasin sitä vähän. Tuli ihan maalaisromanttinen. Huomasin muuten, että kameran linssissä on jotain likaa. En kyllä käsitä miten se on päässyt likaantumaan, luukku napsahtaa heti kiinni, kun kameran sammuttaa. Satunnaisesti kuvissa esiintyvä usva (mm. ylemmässä tarjotinkuvassa) johtunee siitä. Uskaltaisinkohan kokeilla putsaamista.


Neiti Silmukkainen 10 v. on askarrellut nämä hellyttävät tipuset Näppi-käsityökoulussa. Sain luvan julkaista aina silloin tällöin neidinkin tekemiä käsitöitä ja monia tosi hienoja juttuja siellä käsityökoulussa on vuosien varrella syntynytkin. Nämä tipuset on neulahuovutettu styroxpallojen päälle.

Hyvää Pääsiäistä! Toivottelee Rouva Silmukkainen

2 kommenttia:

Crafters Daily kirjoitti...

Hieno tuunaus tuo tarjottimen maalaus, ihan kuin olisi aina ollut valkoinen!

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Saa nähdä kauanko maali pysyy, kun älysin vasta ensimmäisen kerroksen spreijattuani, että ai niin, olis pitänyt ensin putsata tarjotin jotenkin. Mutta kestää minkä kestää, ei se paljon mitään maksanutkaan ja uudestaankin voi maalata. ;)